Støvler, Salomon Quest 14


Overordnet set, godt tilfreds

Nu har jeg stået på ski et stykke tid med mine nye støvler, og jeg er overordnet set godt tilfreds. Jeg skal nok starte med at sige at jeg er ekstremt besværlig med mine fødder. Så andre mennesker ville måske ikke være så fintfølende som mig.

I starten havde jeg nogle problemer med at de føltes for høje i svangen. Men det tror jeg mest var et spørgsmål om at jeg ikke bankede hælen langt nok tilbage når jeg tog dem på. Så har jeg haft problemer med at mine tæer sover. Men det er nok fordi jeg strammer de to forreste spænder ekstremt hårdt. Jeg kan godt li’ når foden sidder helt fast og man har god kontakt. Så længe jeg bare husker at løsne dem i liften, så går det fint nok. Mit største problem har været at jeg fik spændt det øverste spænde så hårdt at jeg ikke kunne få støvlen af igen. Nu har jeg fået rykket spændet længere ind, så det giver flere muligheder. Jeg har jo meget tynde ben, så standard-indstillingen var ikke optimal for mig. Jeg har ikke prøvet at stå med spændet i den nye position endnu, så det bliver spændende.

Jeg overvejer at prøve at justere støvlens canting, så jeg bliver presset længere frem. Det tror jeg kunne hjælpe mit skiløb gevaldigt. Når jeg slapper for meget af, kommer jeg tit i bagvægt. Så måske lidt hjælp fra støvlen ville være en god ide.

Jeg opdaterer selvfølgelig når jeg har afprøvet disse nye justeringer.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s