Om mig


Jeg hedder Tim. Er 42 år gammel og bor i Bruxelles. Til hverdag er jeg grafisk designer. Jeg er freelance og arbejder mest for reklamebureauer i Danmark.

Jeg har været gift, men nu er jeg skilt. Jeg har 2 dejlige børn, en datter på 9 og en søn på 7. De bor hos mig fra onsdag eftermiddag til mandag morgen hver 2. uge.

I min fritid spiller jeg basket og så er jeg begyndt at styrketræne. Mest fordi jeg skal have forberedt musklerne på at stå på ski hver dag.

Jeg har længe haft lyst til at skrive, men det bliver bare aldrig til noget. Nu vil jeg prøve med denne blog. Så håber jeg der kommer en masse kommentarer og feedback på alle de ord der strømmer ud af mit hovede.

Denne blog kan nok ikke begrænse sig til kun at handle om at være skiguide. Det kan sagtens være at der også kommer en masse andre betragtninger om de ting jeg oplever i min hverdag. Men nu bliver min hverdag jo noget anderledes end den nogensinde har været før. Så jeg er selv meget spændt på hvad det er der kommer til at fylde så meget at jeg får lyst til at skrive om det herinde.

Jeg glæder mig til at læse folks kommentarer og håber at folk vil skrive noget til mig, både når de synes det er godt men også hvis de synes det er skidt… eller ligefrem røvkedeligt 🙂

Og hvis du vil vide mere om mig, så må du jo følge med på bloggen… eller sende mig en besked… så skal jeg nok prøve at svare 🙂

Reklamer

2 comments on “Om mig

  • Hej Philippe,

   Det må jeg sige… det er lidt af en præstation at læse det hele…
   Jeg ved næsten ikke hvad jeg skal sige. Jeg bliver jo helt forlegen. Men mange tak. Det er da superfedt hvis der virkelig er nogen der gider at læse alt det vrøvl jeg skriver.
   Det er jo mest bare en slags dagbog, så jeg selv kan se tilbage på det. Men selvfølgelig er det da dejligt hvis der er nogen der synes det er interessant.
   Endnu engang mange tak. Jeg skal gøre mit bedste for at fylde den med spændende indhold.

   Mange hilsner
   Tim

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s